Retro Goldenblog díjkiosztó

 2010.09.03. 06:12

Tegnap este a Goldenblog ünnepélyes keretek között megtartotta a 2010. évi díjkiszotóját. Mint gasztro kategória győztesek, mi is hivatalosak voltunk a díjkiosztóra. Amint megérkeztünk, a büfé asztal felé orientálódtunk, mivel tapasztalatunk alapján a legnagyobb tulakodás mindig a hidegtálak mellett alakul ki . Ezek a tolakodós, lökdösődös helyzetek a '70-as éveket idézik meg bennem, amikor egy-egy nyugati import (csoki, banán stb.) beérkezett, és egymást akár magunk alá gyűrve is nyomultunk az értékes nyugati kincsekért. Ezekre a gyerekkori élményekre mindig szívesen emlékszem vissza, ezért ha tehetem az állófogadások nagy részét a hidegpult mellett töltöm, és nosztalgiázok. De ez tegnap nem így történt! A Goldenblog díjkiosztóján stílszerűen retro vacsora volt, mindenféle hiedgetálak nélkül: retro hamburger (puffancs csalamádé, fasírt és ketchup) firsli mustárral és főtt kukorica. És semmi tolakodás. Sajnos.

Mi két doboz Melba kockával érkeztünk, és a vacsorát spontán kiegészítve osztottunk sok ismerősnek, olvasónak, rajongóknak és még több ismeretlennek az igazi retro csemegéből.

A verseny fődiját a burzsuj blog nyerte, a kategória győztesek:  Retrogastro, a Modoros, Tsabeeka, az Addict, Török Gábor, Tinkmara, a Spottr , Burzsuj és a Zakuszkatanya

A nyeremények mellett egy igazán impozáns díjat nyert minden kategória győztes. Egy névre szóló fekete bakelit lemezt bekeretezve. Bár nem gasztro, de retro! Éljen a retro Goldenblog!

(Hétfőn: Rakéta kakaós tábla - vendégposzt Gaspertől)

 

Címkék: goldenblog retrogastro

A bejegyzés trackback címe:

https://retrogastro.blog.hu/api/trackback/id/tr42268010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nefernefernefer 2010.09.03. 09:40:33

Hm, hm. A Retrogastro mellett a Modoros totál megérdemelten nyert.

Retro hambi evés. Lenin körút, hamburger - hot-dog - goffri bódé előtt állva... A könyökömről csöpögött a járdára a ketchup...

Szalacsi_Dezső 2010.09.03. 11:28:48

csattos bambi is volt? meg Leó jégkrém?

Mágnes Dóra · http://mindenkaja.blog.hu/ 2010.09.05. 12:29:31

Ott voltunk mi is, megnéztük. Gratulálunk! :)

retro gastro 2010.09.05. 15:58:29

@Mágnes Dóra: Nagyon köszönjük, és mi is gratulálunk a Ti helyezésetekhez!
süti beállítások módosítása