Retro Gastro Live az RTL Klubban

 2011.04.20. 19:27

Címkék: retro live rtl az gastro klubban

A bejegyzés trackback címe:

https://retrogastro.blog.hu/api/trackback/id/tr902843162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

turpiurfi1 2011.04.21. 11:54:57

Különösen tetszett a billegős, kék színű műanyag tejtartó.Már olyat is láttam, ahol az alján gyárilag két lyuk volt kifúrva, ha már szivárog a tej, hadd menjen tovább!

Szalacsi_Dezső 2011.04.21. 13:52:59

Ügyik voltatok. Ezt órákig elnéztem volna. Lehetne a Balaton retro mintájára "Gasztro-retro" filmet összeállítani. Űberelné a Fábry féle "dizájn" centert.
Gratula. :-)

Leadfoot 2011.04.21. 20:34:14

Hmmm... nekünk volt teljesen jó tejkiöntőnk, egy piros és egy sárga színű.

Szerintem az élelmiszerek minőségével nem nagyon volt gond akkoriban, sőt!

Mivel ma sokkal jobban rá vannak kényszerítve a gyártók a spórolásra, sokkal silányabb minőségű cuccok vannak.

Meg lehet nézni pl. hogy pilinckéznek a dobozban a Medve sajt körcikkek.
De rengeteg példát lehetne említeni.

Ami az üvegnyitót illeti: épp a napokban kellett előszedni a "négyfüles" változatot nálunk, mert egy pille palackos üdítő kupakja az istennek se akart lejönni. Egyébként emlékszem, azon kívül még gumi nyitók voltak, amik rácuppantak a kupakra, és a külső szélük jó recés volt, úgy meg már lehetett tekerni. Szerintem az egyik még most is megvan a fiók mélyén (piros színben, Márka felirattal).

Az jutott még eszembe, hogy a 80-as évek végén jött be az első nyereményjáték promóció (legalábbis amire emlékszem). Literes Pepsi üvegekről kellett leáztatni a címkéket, és a hátoldalon látható részletekből kirakni egy repülőgépet. Ha jól emlékszem, Malév jegyet lehetett nyerni vele.
A leáztatás se volt egyszerű dolog, de akkoriban messze nem ittunk annyi kólát, hogy összejött volna, így a nyereményakció vége két bal szárny birtokában ért minket. :-)

hajdul (törölt) · http://hajdulaszlo.wordpress.com/ 2011.04.22. 08:42:41

Majd a mai fiatal korosztály gyerekeinek lesz izgalmas, amikor a nagyi fiókjában felfedezi ezeket a kincseket. Mivé lesznek ezek majd a gyermeki fantáziában. (Nekem gyerekkoromban nagyanyám derelye szaggatója volt a traktor)
süti beállítások módosítása